• Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Dalmulder & Partners

Betrouwbaar, Betrokken, Ondernemend, Flexibel, Resultaatgericht, Deskundig, Persoonlijk.

Even voorstellen:

Wij zijn een kantoor dat betrouwbaar, betrokken, ondernemend, flexibel en deskundig, binnen het Midden Klein Bedrijf (MKB) opereert. Wij zijn vele jaren werkzaam geweest op een middelgroot accountantskantoor maar menen met ons concept een nieuw soort dienstverlening aan te bieden. Wij werken met 7 personen. Wij willen samen met de klant een sport maken van de financiële administratie. Zodat de administratie niet alleen een noodzakelijk kwaad is, maar een bron van informatie voor uw onderneming!

De Praktijk

De financiële administratie is wederom zoals het jaar daarvoor, zonder lastige fiscale materies.

Omdat wij werk verrichten voor het Midden Klein Bedrijf (MKB), hoeft er geen verklaring van een accountant bij de jaarrekening. Accountantskantoren geven net als wij, samenstellingsverklaringen af voor de bedrijven binnen het Midden Klein Bedrijf. Specialisten, accountants en fiscalisten maken veelal deel uit van een accountantskantoor, ook overhead is een factor, hierdoor worden er hoge uurtarieven gerekend binnen zo’n organisatie.Omdat uit ervaring blijkt dat de financiële administratie veelal zoals het voorgaande jaar is, heeft u geen baat bij de specialisten, accountants, fiscalisten (en overhead). Omdat deze factoren wel worden doorgerekend in het uurtarief, betaalt u eigenlijk voor iets waar u geen gebruik van maakt.

Daarbij is het zo dat men vaak aangeeft dat u persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt krijgt. In de praktijk is dit niet zo, want ieder telefoontje of gesprek, formeel- of informeel wordt genoteerd en aan u gefactureerd. Hierdoor worden de gesprekken zo kort mogelijk gehouden en kunt u niet werken aan een goede, vertrouwde relatie. Bovendien is het zo dat er door carrière mogelijkheden van medewerkers, er een groot verloop is in het personeelsbestand en u binnen 2 jaar weer een nieuw aanspreekpunt heeft, dit is vervelend.

Wat bieden wij?

Door onze ervaring weten wij op het juiste moment eventuele “kansen en bedreigingen” te signaleren, pas op het moment dat het nodig is, schakelen wij de nodige specialist(en) in. Deze diensten zitten dus niet standaard in ons uurtarief, maar worden op het moment dat u het nodig heeft doorberekend. Wij hebben samenwerkingsverbanden en vakoverleg met gerenommeerde accountantskantoren en fiscalisten. Onze doelstelling is om samen met de cliënt de financiële administratie zo te stroomlijnen en te organiseren, zodat wij optimaal kunnen werken en de kosten zo laag mogelijk kunnen houden!

Kortom, kunt u zich vinden in de woorden; Betrouwbaar, Betrokken, Ondernemend, Flexibel, Resultaatgericht, Deskundig, Persoonlijk, Vast aanspreekpunt, dan bent u bij Dalmulder & Partners aan het juiste adres!

Bezoekadres

Westeinde 8
1606 CZ Venhuizen
T: 0228 54 19 43
E: info@dalmulder-advies.nl
W: www.dalmulder-advies.nl

Wilt u meer weten of heeft u een vraag neem dan contact met ons op