• Dalmulder Accounting & Belastingadviseurs

Fiscale werkzaamheden

Begeleiding van startende ondernemers

Wilt u zelfstandig ondernemer worden en heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over de ondernemingsvorm die het beste bij u past? Samen brengen we alle mogelijkheden in kaart én zetten we de voor- en nadelen op een rij.

Oprichten Besloten Vennootschappen

In samenwerking met onze Registeraccountants & Fiscalisten van ons professionele netwerk richten wij voor u een Besloten Vennootschap op.

Gesprekspartner bank

Wilt u een financiering aanvragen, verzekeringen actualiseren of kijken naar het inkomen voor later? Profiteer van onze expertise én goede contacten met verschillende banken en tussenpersonen.

Aanvraag hypotheken en/of financieringen

Heeft u een financiering nodig voor uw bedrijfspand, wagenpark of woonhuis? Wij adviseren en brengen u in contact met de juiste bank of tussenpersonen.

Opstellen huurcontracten

Heeft u een huurcontract nodig? Wij zorgen ervoor. Problemen met huurders of huurcontracten? Dankzij onze samenwerking met een vast advocatenkantoor zorgen wij graag voor een oplossing.

Opstellen V.O.F. contracten

Wilt u een VOF starten? Wij stellen een contract op.

Bedrijfsoverdracht

Wilt u worden begeleid bij een bedrijfsovername? Of contacten leggen met geïnteresseerde partijen? Wij regelen het voor u.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag neem dan contact met ons op